پایان نامه درباره سبزیجات

 پایان نامه سایت ارشدها - رشته جغرافی-جغرافیا

عنوان کامل پایان نامه :

 مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

قسمتی از متن پایان نامه :

متن کامل در سایت امید فایل 

-۱۱-۸-خشک کن بستر سیال:

در این روش جامد خشک شونده توسط گاز داغ بصورت سیال در می آید وبر اثر شکسته شدن ذرات در لایه سیال شده گاز خروجی حاوی مقدار قابل ملاحظه ای از این ذرات ریز جامد خواهد بود برای بازیابی این ذرات ریزاز سیلکون ها و یا صافی های کیسه ای استفاده می شود. رابطه ی تجربی زیر برای محاسبه ی ضریب انتقال حرارت ارائه شده است.

(۲-۳۰)

در خشک کن بستر سیال اگر سرعت گاز به حد کافی زیاد شود تا بستر مواد جامد از حالت سیالیت به حرکت درآید مواد جامد به همراه جریان گاز حرکت می کنند واین اساس این نوع از خشک کن ها را تشکیل میدهد. سرعت انتقال گرما از گاز به ذرات جامد معلق بسیار زیاد و خشک کردن سریع ( در حدود ۳ تا ۴ ثانیه ) است دمای گاز نیز بالا و در حدود۶۰۰ درجه ی سانتی گراد است. زمان تماس آنقدر کوتاه است که دمای جامد در حین خشک کردن به ندرت به بیش از ۵۰ درجه ی سانتی گراد می رسد بنابراین برای مواد حساس به حرارت مناسب است.

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

افزایش دما بدون در نظر گرفتن نوع انتقال حرارت باعث افزایش ضریب انتقال جرم می شود. ضریب انتقال حرارت جابجایی بر روی ضریب انتقال جرم موثر می باشد و در تمامی حالات ضریب انتقال جرم در حالت اجباری از حالت طبیعی بیشتر می باشد. اثر ضریب انتقال حرارت جابجایی از اثر دما روی ضریب انتقال جرم موثر است. در حالت انتقال حرارت جابجایی اجباری تفاوتی بین ضرایب انتقال جرم سه نوع سبزی در دمای مشخص وجود ندارد. اما در حالت انتقال حرارت جابجایی طبیعی نوع سبزی روی ضریب انتقال جرم موثر است. با توجه به نتایج محققین دیگر که سرعت خشک کن تنها در چند دقیقه اول اثر مثبت دارد و نتیجه کار تحقیق حاضر می توان اظهار کرد که بهتر است از جابجایی اجباری با تهویه منایب استفاده شود که در طراحی خشک کن نوع سبزی دخالت نداشته باشد و نیز از انرژی کمتری استفاده شود. اثر دما روی ضریب خشک کردن در دمای بالاتر بیشتر است اما باید این افزایش دما با حفظ ارزش غذایی ماده بهینه شود.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود متن کامل پایان نامه جغرافیا در لینک زیر

لینک متن کامل پایان نامه رشته جغرافیا با عنوان :مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

Related posts: