پایان نامه با موضوع: ضریب انتقال جرم

 پایان نامه سایت ارشدها - رشته جغرافی-جغرافیا

عنوان کامل پایان نامه :

 مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

قسمتی از متن پایان نامه :

-۱۱-۶-خشک کن دوار:

یکی از مهمترین انواع خشک کن ها هستند و معمولأ برای جامدات granular و پودری استفاده می شود. این خشک کن از یک استوانه ی بلند در حال چرخش تشکیل شده است که بصورت افقی یا قدری مایل بطرف خروجی قرار گرفته است.

تقسیم بندی زیر شامل انواع این خشک کن ها می باشد:

الف-حرارت دهی مستقیم-جریان معکوس: حرارت دهی مستقیم را برای خشک کردن موادی که نگرانی از جهت آلودگی با تماس وجود ندارد استفاده می شود در این روش گاز داغ مستقیمأ با جامد مرطوب در تماس است و برای خشک کردن موادی که قابلیت گرم شدن تا دمای بالا را دارند ( مانند مواد معدنی ،شن ، سنگ آهک و…. ) کاربرد دارد

ب-حرارت دهی مستقیم-جریان هم جهت: این دسته هم بدون نگرانی از آلودگی ناشی از تماس مستقیم گاز داغ با جامد ،خشک می شوند ( مانند سولفید آهن، زغالسنگ ،کاه و….. )

ج-حرارت دهی غیرمستقیم-جریان معکوس: بعضی از جامدات می توانند تا درجه حرارت بالا گرم شوند ولی نباید در تماس مستقیم با گاز داغ قرار بگیرند. مانند غلات ، شکر ، نمک و…

 

د-حرارت دهی مستقیم-غیرمستقیم: این روش از لحاظ اقتصادی از خشک کن های مستقیم با صرفه تر است و برای جامداتی که می توانند تا درجه حرارت بالا گرم شوند بکار می رود. بخصوص در حالتی که رطوبت زیادی از جسم باید گرفته شود و هزینه ی سوخت بالاست زغالسنگ و کک در چنین خشک کن هایی در دمای زیاد و بدون خطر خشک می شوند

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

افزایش دما بدون در نظر گرفتن نوع انتقال حرارت باعث افزایش ضریب انتقال جرم می شود. ضریب انتقال حرارت جابجایی بر روی ضریب انتقال جرم موثر می باشد و در تمامی حالات ضریب انتقال جرم در حالت اجباری از حالت طبیعی بیشتر می باشد. اثر ضریب انتقال حرارت جابجایی از اثر دما روی ضریب انتقال جرم موثر است. در حالت انتقال حرارت جابجایی اجباری تفاوتی بین ضرایب انتقال جرم سه نوع سبزی در دمای مشخص وجود ندارد. اما در حالت انتقال حرارت جابجایی طبیعی نوع سبزی روی ضریب انتقال جرم موثر است. با توجه به نتایج محققین دیگر که سرعت خشک کن تنها در چند دقیقه اول اثر مثبت دارد و نتیجه کار تحقیق حاضر می توان اظهار کرد که بهتر است از جابجایی اجباری با تهویه منایب استفاده شود که در طراحی خشک کن نوع سبزی دخالت نداشته باشد و نیز از انرژی کمتری استفاده شود. اثر دما روی ضریب خشک کردن در دمای بالاتر بیشتر است اما باید این افزایش دما با حفظ ارزش غذایی ماده بهینه شود.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود متن کامل پایان نامه جغرافیا در لینک زیر

لینک متن کامل پایان نامه رشته جغرافیا با عنوان :مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم