پایان نامه با موضوع: خشک کردن

 پایان نامه سایت ارشدها - رشته جغرافی-جغرافیا

عنوان کامل پایان نامه :

 مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

قسمتی از متن پایان نامه :

ب-خشک کن های غیرآدیاباتیک: در این خشک کن ها عامل خشک کننده دیگر هوا یا گاز داغ نیست و انتقال حرارت اغلب از طریق هدایت انجام می شود (البته می توان از انرژی تابشی ،تشعشعی ، دی الکتریک ویا منابع دیگر گرما استفاده کرد) در این خشک کن ها برای خشک کردن جامدات از روش های زیر استفاده می شود:

 

۱-در این روش ذرات جامد بر روی سینی یا یک سطح افقی پخش و خشک می شوند انرژی گرمایی جهت خشک کردن نیز توسط بخار یا الکتریسیته تأمین می شود.

۲-در این روش از استوانه هایی که توسط همزن یا نقاله حرکت می کنند ،جهت گرم کردن جامدات استفاده می شود.

۳-در این روش جامدات تحت تأثیر نیروی جاذبه روی یک سطح شیبدار داغ می لغزند و به قسمت های دیگر منتقل می شوند از این روش در خشک کن های دوار استفاده می شود.

متن کامل در سایت امید فایل 

بطور کل بیش از ۲۰۰ نوع خشک کن وجود دارد که چند نمونه مهم آنها در زیر بررسی می شود.

۲-۱۱معرفی چند نوع خشک کن کاربردی

۲-۱۱-۱-خشک کن سینی دار یا قفسه ای:

این خشک کن ها شامل اتاقکی دارای سینی های متحرک هستند و جامدات بر روی سینی ها پخش می شوند در این خشک کن جامدات مرطوب و هوای گرم در تماس مستقیم هستند تقریبأ ۱۰ تا ۲۰% هوای مصرفی ، هوای تازه است و بقیه از هوای چرخشی تأمین می شود برای گردش هوا از فن استفاده می شود. معمولأ برای جامدات خمیری شکل مانند کیک های حاصل از فیلتر پرس و جامدات کلوخه ای و همچنین محصولات با ارزشی مانند مواد رنگی و مواد دارویی از این خشک کن استفاده می شود. زمان ماند در این خشک کن ها طولانی و بین ۴ تا ۱۸ ساعت در هر مرحله است. بعضی از این خشک کن ها دارا واگن هستند و روی آنها قفسه هایی چیده شده است و در هر قفسه تعدادی سینی کم عمق وجود دارد و هوای گرم از بین سینی ها عبور می کند از آنجاییکه واگن ها را می توان بیرون از خشک کن بارگیری و تخلیه کرد اتلاف زمانی بین چرخه ها وجود ندارد.

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

افزایش دما بدون در نظر گرفتن نوع انتقال حرارت باعث افزایش ضریب انتقال جرم می شود. ضریب انتقال حرارت جابجایی بر روی ضریب انتقال جرم موثر می باشد و در تمامی حالات ضریب انتقال جرم در حالت اجباری از حالت طبیعی بیشتر می باشد. اثر ضریب انتقال حرارت جابجایی از اثر دما روی ضریب انتقال جرم موثر است. در حالت انتقال حرارت جابجایی اجباری تفاوتی بین ضرایب انتقال جرم سه نوع سبزی در دمای مشخص وجود ندارد. اما در حالت انتقال حرارت جابجایی طبیعی نوع سبزی روی ضریب انتقال جرم موثر است. با توجه به نتایج محققین دیگر که سرعت خشک کن تنها در چند دقیقه اول اثر مثبت دارد و نتیجه کار تحقیق حاضر می توان اظهار کرد که بهتر است از جابجایی اجباری با تهویه منایب استفاده شود که در طراحی خشک کن نوع سبزی دخالت نداشته باشد و نیز از انرژی کمتری استفاده شود. اثر دما روی ضریب خشک کردن در دمای بالاتر بیشتر است اما باید این افزایش دما با حفظ ارزش غذایی ماده بهینه شود.

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود متن کامل پایان نامه جغرافیا در لینک زیر

لینک متن کامل پایان نامه رشته جغرافیا با عنوان :مطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرم

Related posts: