پایان نامه ارشد شیمی : بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

 بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

۲-۱-۹ اسانس نعنا فلفلی

عبارت از اسانسی است که از تقطیر سر شاخه­های گلدار تازه گیاه نعنا فلفلی با بخار آب به دست می­آید، به طوری که پس از تصفیه تغییری در مقدار منتول آن داده نشود. مقدار اسانسی که در هر هکتار تولید می گردد برابر با ۳۰ کیلو می­باشد.(۱)

امروزه در کشورهای مختلف جهان متجاوز از یک میلیون کیلوگرم اسانس در سال از این گیاه تهیه می­شود، و این خود درجه اهمیت و توسعه کشت آن را در نقاط مختلف کره زمین نشان می­دهد. (۱۲)

مواد اصلی تشکیل دهنده اسانس نعنا فلفلی عبارت از:

منتول  Menthol               ۵۰ تا ۷۸%

منتون Menthone              ۱۰ تا۳۰%

منتیل استات                       ۵ تا ۲۰%

منتوفوران                          ۵/۲ تا ۵%

ایزو منتون، پولگون، سینئول، لیمونن و ژاسمون         مقادیر کمی حدود ۱/۰ %

اترهای مانتول (استات، بوتیرات و ایزوالرینات)

ترپن­های مختلف مانند (مانتول و فلاندرن)

اسیدهای آزاد نظیر اسید والرینیک، اسید­استیک و غیره را می­توان نام برد.(۱۰۴)

 

۲-۱-۱۰ مشخصات

اسانس نعنا به صورت مایع بی­رنگ یا زرد کم­رنگ و دارای بوی مشخص و قوی وطعم زننده­ای است که به دنبال آن دراثر عبور جریان هوا در دهان، باعث احساس خنکی می­شود.

اسانس مرغوب فقط از گیاهانی که دارای مقدار زیاد­تری بافتهای کامل و رسیده­اند به دست می­آید. از این رو با کنترل دقیق فصل جمع­آوری محصول، تولید­کنندگان قادر خواهند بود اسانسی به دست آورند که دارای خواص مورد نظر باشد.(۱)

 

 

 

متن کامل در سایت امید فایل 

۲-۱-۱۱ تاریخچه

نعنا فلفلی تا قرن هفدهم میلادی به طور رسمی مورد شناسایی قرار نگرفته بود. گرچه نعنا برای هزاران سال در طب سنتی مصرف داشته است و آثاری از استفاده مصری­ها، یونانی­ها و رومی­ها به جای مانده، ولی گونه­ی مورد استفاده نعنا قمی بوده است. (۱)

بعد از شناسایی نعنا فلفلی (قرن هفدهم به بعد) سالهاست که از آن به عنوان درمان سوء هاضمه، کولیک، سرماخوردگی و تب و سردرد مورد استفاده می­شود.(۱۲)

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

 

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

Related posts: