دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

 شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC.

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

۱-۲-۲- استخراج اسانس‌های طبیعی

مواد معطر موجود در گیاهان که بیشترین قسمت آن را اسانس‌ تشکیل می‌دهد، مخلوطی از ترکیبات متنوع است که جداسازی و شناسایی این مواد تلفیقی ازسه عنصر: هنر، شیمی و روش‌های تجزیه دستگاهی است. امروزه برای جداسازی ترکیبات اسانس‌های طبیعی از روش‌های مختلفی استفاده می‌گردد که بر حسب عواملی نظیر نوع گیاه، محل قرارگیری اسانس در اندام‌های گیاهی، نوع مواد و ترکیبات تشکیل دهنده و سرانجام درجه خلوص مواد نهایی روش مناسب انتخاب می‌شود [۱۵]. در اینجا، به روش‌های متنوع اسانس‌گیری اشاره می‌شود [۱۷،۱۶ و ۲۰].

 

 

روش‌های تقطیر: تقطیر با آب[۱]، تقطیر با آب‌وبخارآب[۲]، تقطیر با بخارمستقیم[۳]، تقطیر با امواج میکرو ویو[۴]، تقطیرواستخراج‌همزمان[۵]

روش‌های فشاری: فشاری‌اسفنجی[۶]، فشاری‌با پیاله‌مخصوص[۷]، فشاری‌ماشینی (اسفوماتریسی[۸]، پلاتریسی[۹] و فرایند براون[۱۰])

روش‌های استخراج ‌با حلال: خواباندن در میان چربی[۱۱]، خیساندن، سیال‌فوق‌بحرانی

روش‌های استخراج ‌با امواج ‌فراصوت، استخراج با امواج‌میکرو ویو (MHG[12]، [۱۳]SFME)

روش‌های نمونه‌برداری و استخراج در مقیاس میکرو (SPME[14]، DHS[15]، [۱۶]SHS، VHS[17]، SBSE[18])

ازآنجایی که برای استخراج ترکیبات فرار در این پژوهش از روش SDE استفاده شده است؛ به توضیح آن می‌پردازیم.

۱- Hydrodistillation

۲- Water & steam distillation

                                                                                                                ۳- Direct steam distillation

۴- Microwave-assisted distillation

۵- Simultaneous Distillation−Extraction (SDE)

۶- Sponge extraction

۷- Eculle process

۸- Sfumatrici

۹- Pelatrici

۱۰- Brown process

۱۱- Enflurange

۱۲- Microwave Hydrodiffusion and Gravity

۱۳- Solvent-free Microwave Extraction

۱۴- Solid Phase Microextraction

۱۵- Dynamic HeadSpace

۱۶- Static HeadSpace

۱۷- Vacuum Headspace

۱۸- Stir Bar Sorptive Extraction

 

 

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC.

 

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC.