دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

 بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

۲-۱-۷ برداشت محصول

برداشت محصول اگر به منظور ­­اسانس­گیری از گیاهان مذکور باشد، ۲ مرتبه در سال در فواصل ماههای تیر تا شهریور صورت می­گیرد. بدین­ نحو که با داسهای مخصوص و یا وسایل مکانیکی جدید (در آمریکا) قسمت هوایی گیاه را قطع می­کنند. گاهی نیز این عمل را ۳ مرتبه در سال در ماههای خرداد، مرداد و مهر انجام می دهند .برای مصارف دارویی چون منحصراً برگ درسر شاخه گلدار گیاه مصرف می­شود از این جهت پس از قطع کامل قسمت هوایی گیاه برگ و سر­شاخه گلدار را از بقیه جدا ساخته، برای مصارف درمانی مورد استفاده قرار می­دهند. (۹)

 

۲-۱-۸ ترکیبات شیمیایی

برگ تازه گیاه دارای تانن یک ماده تلخ و ۵/۲ درصد اسانس است. و مقدار درصد این اسانس در برگ خشک به۲ و حتی ۱درصد تقلیل می­یابد. گیاه پرورش یافته در کشورهای نسبتاً سرد مرطوب مقدار زیادتری اسانس تولید می­کند. ضمناً اگر در زمین زراعتی گیاه در سایه قرار گرفته باشد، مقدار درصد استرهای منتول در آن کم می­گردد در حالی که یخبندان، عمل عکس انجام می­دهد.(۹)

در شرایط ایده­آل منتول موجود در اسانس بین ۲۵ تا ۵۵ درصد متغیر است و اجسا­م مهم دیگر شامل منتون با میزان حدود ۱۴ تا ۳۲ درصد و استرها­ی وابسته به منتول به نام منتیل استات به میزان ۳ تا ۱۰ درصد می­باشند.­ ­و همچنین حدود ۴۰ جسم دیگر، در اسانس وجود دارند که اکثرا ­از ترپنوئید­ها هستند. میزان درصد منتول و ترکیبات دیگر در ارتباط با سن گیاه و آب وهوای ناحیه کشت متغیر­ است. ترکیبات دیگر گیاه، شامل فلاونوئید­ها تا ۱۲ درصد، پلی­فنل­های پلی­مر شده تا ۱۹ درصد (وزن خشک گیاه) توکوفرول ها،کاروتن­ها، بتائین و کولین هستند.(۱۲)

نمونه­های تجاری ممکن است تا حدود ۹۵ درصد از اسانس خود را در طی نگهداری از دست بدهند، تقطیر چنین گیاهانی که فاقد اسانس است، فقط تولید آبی می­نماید که کمی معطر است. (۱)

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.

 

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیت­های ثانویه و اثرآنتی­اکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.